dinsdag 31 december 2013

Gelato fever !!!

Oké, ik geef het toe..... ik ben een beetje verslaafd geraakt aan mixed media. En laat ik nu weer iets superleuks hebben ontdekt... Namelijk gelato's!!! Een paar weken geleden kocht ik bij scrapdelight een startsetje, niet goed wetende wat ik er nu precies mee kon doen. Een paar weken hebben ze me aan liggen kijken vanaf de keukentafel en steeds had ik geen tijd of te weinig inspiratie. Tot vandaag. Vandaag heb ik ze uitgepakt, op tafel neergelegd en mijn art journal erbij gepakt. Lekker kliederen! De eerste pagina was echt gewoon uitproberen, geen gesso op de ondergrond, gewoon wat vegen en kliederen met de gelato's zelf.


Nou nadat ik dat had gedaan heb ik een andere pagina ingesmeerd met gesso en ben ik weer gaan uitproberen met de gelato's. Het valt op dat je wanneer je de pagina in de gesso zet veel beter kunt smeren met de gelato's, Je krijgt er overigens wel flinke vieze vingers van ;-).
Nou en toen wilde ik weleens kijken of ik een mooie pagina kon maken in mijn journal. Dus pagina wederom in de gesso gezet en los maar! Met dit als resultaat:

 
 
Best leuk gelukt, al zeg ik het zelf.... Nu heb ik alleen een nieuw probleem: Ik wil nog veeeeeeel meer kleuren gelato's !!!!
 
Tot creaschrijfs in 2014!!!!!

Liefs Daan

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Natuurlijk vind ik het leuk als je, behalve lekker leest en kijkt, ook een reactie achterlaat!