woensdag 18 maart 2015

Bubbly Lady voor KiCoStamps

Hallo allemaal!

Ik ben deze week aan de slag gegaan met plate 58, dat is een stempelsheet met heeeeeeel veel z soorten ogen erop, maar ook met een heel erg mooie bloem en een leuk meisje. Met de ogen heb ik ook wat gemaakt, die kaart komt later deze week op het blog. Vandaag wil ik jullie het meisje laten zien.


Deze vrolijke jongedame heb ik als volgt gemaakt: Ik ben begonnen met het maken van een achtergrond. Hiervoor heb ik het haar van het meisje gebruikt. Dit haar heb ik beïnkt met Versamark, afgedrukt op mijn kaart en bestrooid met embossingpoeder wit. Heattool erop en dit heb ik een aantal keer herhaald, totdat ik tevreden was met de rand van mijn kaart. Vervolgens ben ik met een sponsje en drie kleuren distress inkt gaan sponsen. Doordat de rand met embossingpoeder is gedaan blijf je deze mooi zien. Wederom de heattool erop. Het meisje heb ik gestempeld met zwarte archival inkt en na verhitten met de heattool heb ik wat accenten aangebracht met een witte sharpie. Ook heb ik de lippen van het meisje een lekker kleurtje gegeven. Om diepte te creëren heb ik ook bij de rand wat accenten aangebracht met een zwarte fineliner. De tekst heb ik gestempeld op een stukje papier dat ik op dezelfde manier heb gesponst als de achtergrond. Zowel de tekst als de gehele kaart heb ik eerst gemat op zwart papier en later nog op kraftpapier. Langs de rand van de kaart heb ik nog een lintje aangebracht. Bedankt voor het lezen en tot snel!

Groetjes Danielle

Gebruikte materialen:

Distress Inkt Spun Sugar
Distress Inkt Picked Raspberry
Distress Inkt Abandoned Coral
Embossingpoeder white
Archival inkt Jet Black
Sharpie White
Fineliner black
Roze marker
Stempelsheet Plate 58 van KiCoStamps
Stempelsheet Plate 12 (tekst) van KiCoStamps

woensdag 4 maart 2015

If nothing goes right...

Hallo allemaal! (for English please scroll down...)

Er zijn weer supermooie nieuwe stempelsheets uit van KiCostamps en je bent niet voor niets designer, dus ik ben aan het werk gegaan!

Dit eerste kaartje is een kaartje gemaakt met "plate 69 Flora en Fauna (10)". Allereerst ben ik begonnen met een mask met steenmotief en modellingpaste, zodat de kaart wat textuur kreeg. Vervolgens royaal gesprayed met Dylusions en water in mijn favoriete kleuren. Dit alles goed laten drogen zodat ik weer verder kon.

De volgende stap was het beïnkten van de stempel met Versamark zodat ik de stempelafdruk kon zetten en deze mooi kon embossen met embossingpoeder (ook van KiCo uiteraard...)Als laatste heb ik de tekst met Archival gestempeld op kraftpapier en deze speels bevestigd op de kaart met foamtape.

Als allerlaatste heb ik de randjes van de kaart beïnkt met Distress inkt en de kaart, wederom met foamtape, bevestigd op kraftpapier.

Tot het volgende berichtje!

Groetjes Danielle

Gebruikte materialen/used materials:
- Mask
- Modelling paste
- Dylusions Turquoise & Dylusions Lime
- Embossingpowder Tuscany Cappuccino
- Archival Ink Library Green
- Distress Ink Peeled Paint
- Kraftpaper
- Stamps by KiCostampsHello everybody!

KiCostamps has got new stamps out and I'm one of the lucky ones who can show them to you!

The first card I want to show was made with the stamps from "plate 69 Flora en Fauna (10)". First of all I started with a brickshaped mask and some modelling paste to give some texture to the page. Then I sprayed my favourite colours Dylusions on and offcourse some water. This all had to dry before I could go on with the next step.,

The next step was to ink my stamp with Versamark and make my stampingimage on the card. Then I decided to use the embossingpowder from KiCo. The last step was to stamp the text on kraftpaper with Archival ink.

To finish the card I inked the edges of the card with Distress Ink and attached the card with some foamtape to a piece of kraftpaper.

See you next time!